Знову падае снiжок

Надежда Крайнюк
На Святого Миколая
Небо сніг нам посилає,
На городи, на поля —
Стала білою земля.
І сосни лапаті гілки —
Біла схованка для білки.
У снігу загрузли санки —
Не проїхати на ранки,
На прогулянки зимові
До казкової діброви.
Знову падає сніжок,
На дахи, на поріжок,
На дороги, на мости —
Не проїхать, не пройти.
Швидко я на лижі стану,
Поки сніг ще не розтанув.

19. 12. 2018 рік
Картинка з интернету