YOU ARE IN MY EYES

Брущенко Алёна Бруна
Февраль 2014

You are in my eyes,
You are my fest.
My desired love story.
You are somewhere
But everywhere
I feel your presence and glory
You are pain and dreams
But your lips
I dream to kiss.
You go away,
But I can say;
I’ll remember your sweetness.
You lighted my soul,
Changed my world,
Let me know my true calling.
You’re the brightest star
In my life,
Are you maybe still falling?
I’ll fold you in my arms,
I’ll hold you tight
Just let me love you
But you’re on your way.
And I can say:
I’ll remember your sweetness.

К сожалению, данный ресурс не пропускает ссылки на Youtube-канал автора,
поэтому песню, слова для которой написаны для известной музыкальной композиции Антонио Карлоса Жобима, в авторском исполнении можно прослушать:
пройдя вниз по странице,
перейдя по ссылке МОИ СТИХИ И ПЕСНИ,
зайти в плейлист ПЕРЕПЕВЫ-SONG
найти песню под названием YOU ARE IN MY EYES.
Приятного прослушивания, всегда рада отзывам и резонансу.