Азман

Аза Атагинская
Хьо йинчу денца йо аса декъала,
Могшалла а йолуш, ирсаца ехийла.
Хиламийн эрчонаш ма гойла б1аьргашна,
Дог дохон дешнаш  а ца хезаш лерсана.

Дахаран некъ хьан малх хаьжна хуьлийла,
Шеца ва йолуш б1аьстенан хазалла,
Кхолламан йоза хьан беркатца хуьлийла,
Шовда ва санна и долуш  ша сирла.

Рахьимат Ибрагимова
2020г/декабрь