Вiктору Горяну присвячутьэся

Клавдия Дмитрив
В молитві сила неабияка,
Молитва навіть мури розбиває,
І навіть, якщо віра є крихка,
Молитва нам завжди допомагає.

Побачить щось – це треба мати дар,
Застерегти та ще й допомагати,
З молитвою дивитись на вівтар,
І за людей там Господа благати.

А Віктору Всевишній дав цей дар,
Цим шляхом йти Господь його направив,
Нема у нього магії і чар,
Від малечку в молитві Бога славив.

Таких людей не так багато є,
Щоб помогти, звертаючись до Бога,
Господь в молитві силу додає.
Такою є у Віктора дорога.

19.12.2020 р.