валка

Александр Ярошевский
...і все і нічого сказати
                ні про що:
життя десь там,
                належить іншім -
рідним, так, й близьким -
                а тобі
залишилася ось за нього валка,
за те життя, своє, -
де серцю палкому - палкому,
звісно -
сонце снаги додає.