Серпень - грушевий л кер -

Светлана Шибашова
маємо пити повільно,
розкіш забутих манер,
час почуватися мрійно.

Чарка з малесеньких мір,
зібраних чар по краплині,
сонце скупалося в ній...
Ночі солодкі, що дині.

Ночі - закладки книжок,
зорі свічками крізь листя...
Серпень щасливих думок
час зупиняє в обісті.

12,12,2020