Збирай нектар

Клавдия Дмитрив
Шукай вуста, шукай їх так, як меду бджоли,
Його смаку не забувай прошу… ніколи,
Вони для  тебе, як нектар могО блаженства,
Таке яскраве відчуття твогО шаленства.

Збирай нектар із губ моЇх, збирай нестримно,
Від цього божеволію, це так приємно!
Цих відчуттів ніяк й нічим не передати,
Шукай вуста, шукай мерщій – буду чекати.

Про це клекочуть у гнізді щораз лелеки,
Несеться клекіт до закоханих далеко.
І нам співають солов’ї в саду вишневім,
А в серці чується кигикання ще й меви.

Шукай вуста, збирай нектар, тебе благаю,
У рай блаженства я думками поринаю,
А насолоду я вустами подарую,
І подих злЕгка при цілунку затамую.

Скажи очам, нехай шукать не забаряться,
Не бійся у бажанні цім собі зізнаться.
МоЇ вуста тобі віддать нектар готові,
Вони солодкі, наче мед, ще й малинОві.

12.12.2020 р.