Дуже схожий. Загадка

Левиа
Він на сонце дуже схожий-
Діток в нього цілий рій.
З місця він зійти не може-
На нозі стоїть одній.
Бджоли коло нього в'ються-
Люблять ласувати ним.
Горобці за нього б'ються,
Що летить аж з пір'я пил.