Любов - 2020

Дмитрий Погребняк 555
Любов сприймаємо ми часто за ілюзію
хоч справжні почуття зовсім не туман
і від батьків вже маємо чітку інструкцію
що часто у житті трапляється обман...
Любов сприймаємо ми часто за міраж
не розуміємо що це на яву трапляється
тоді підказує душа наш небесний страж
коли до серця з ніжністю торкається...
Любов сприймаємо ми часто за оману
і до останнього навіть себе перевіряємо
до того часу поки не зустрінемо кохану
а далі звісно мабуть свадьбу граємо...