Яшчэ раз табе

Николай Карташевич
Возьме й руКу пацалуе,
От проста так, каб ляцець,
Лёгкі вятрыска, спрабуе
Едліва песенькі пець.
Чуеш? Ён там, дзе свабода
Коціць далоў свет стары,
А мы за ветранай модай
Крочым з табой да гары!