***

Лариса Опанасенко
Дерева, що без листя сиротіли
В обійми брав уранішній туман
Молочний колір може навіть білий
Манив і зваблював немов дурман

Туман принишк на плечах у каштанів
І огортав неначе теплий шарф
А може захищав їх від кошмарів
Що в снах приходили – їдкий морозу жарт

Холодне павутиння іній кине
З туману переплетена вуаль
Зимова ніч над містом тихо лине
Заполонить усе , куди не глянь