Прокинься УкраIно!

Тарас Басюк
Країна стрімголов летить у прірву
Моя країна-ненька Україна!
Але цього ніхто не помічає
Всі думають:-мене ж це не займає!

Хто ж в цьому винен?- сам себе питаю
Напевно депутати?Хто "закон" приймає?
А може й"САМ"-його величність-Президент
Що не догледів прийняття "законів цих" момент?...

Всі хто цей вірш читає
Звичайно,свою думку має
Але Я от що хочу вам сказати:
Що в першу чергу-ТРЕБА З СЕБЕ ПОЧИНАТИ!