Одна i друга. Загадка

Левиа
Одна ніжна і ласкава-
Дуже мила.
Інша злюча і холодна-
Наче злива.
Одна діток пригортає-
Друга б'є нещадно.
Думаю, що всяк вгадає
Адже це не складно.
Це рослина-не людина,
Що лікує кашель сильний.