Об эгоистах и паразитах

Юрий Ермаков 2
Эгоист всегда паразитичен,
Паразит всегда эгоистичен,
Эгоист всегда весьма практичен,
Паразит всегда реалистичен,
Эгоист всегда критичен,
Паразит всегда токсичен.

Эгоист не романтичен,
Паразит не гармоничен,
Эгоист не симпатичен,
Паразит бывает артистичен.

Этот стих непоэтичен,
Но зато, конечно, саркастичен.

                06.12.20