Назву дивну. Загадка

Левиа
Назву дуже дивну має
Ця травичка чарівна.
Вона ніби-то єднає
В собі імені аж два.
Досить тільки лиш додати
В назву літери аж дві
І ми зможем прочитати,
Що то жінка й чоловік.
А ще ця трава лікує
Серце й нерви, ти повір!
Спокій душам всім дарує,
То ж назвіть її мені.