ЗСУ Збройнi сили Украiни

Николай Мотков
 
                «ЗСУ»
                Збройні сили України               
 Музика М. Мотков                Слова М. Мотков

               Час минає, час минає, час минає йдуть роки,
                Захищають рідну землю українські вояки,
                Генерали, офіцери, волонтери, рядові,
                Вітчизняні, незрівнянні України вартові,
              Героїчні, славні, гідні - батьки, доньки і сини,
            «Кіборги» непереможні - міцні, справжні вояки,               
           Збройні сили України – видатний, надійний щит,
                Незалежної Держави неповторний моноліт
               
                Приспів
                «ЗСУ», «ЗСУ», «ЗСУ» 
                Гарант віри, надії, життя,
                «ЗСУ», «ЗСУ», «ЗСУ» 
                Гарант миру, гарант майбуття,
                «ЗСУ», «ЗСУ», «ЗСУ» 
                Партнер НАТО, Вітчизни оплот,
                «ЗСУ», «ЗСУ», «ЗСУ» 
                Авіація, гвардія, флот

                Збройні сили України – легендарні вояки,
         Штурмові бригади дійні, розвідка, стрільці, тили,
                Боєздатна, показова, героїчна, дійова,
            Європейська, незрівнянна «броня» нації нова,
          ЗСУ – надійний, дійсний, вітчизняний захисник,
             Дійовий оплот Держави, боєздатний рятівник,
           Збройні сили України – видатний, надійний щит,
        Стандарт НАТО - унікальний український моноліт
               
    Українські збройні сили – гордість, гідність, показник,
                Незалежної Держави - титанічний захисник,
               Слава! Слава Україні! Всім героям воякам!
               ЗСУ – Надія, віра! Щиро вдячні! Шана вам!