Я базарна продавчиня

Светлана Шибашова
маю тіло гарне й нині,
ще як слива, у соку,
зранку бігаю в ліску.

Тіло пишне,біла кістка,
заздрять свахи і невістки,
біла кістка - білий слон,
я одна на міліон.

Є прихильників багато,
прочитала в постулатах,
мати білу шкіру, жарт,
привілеї клеопатр.

Знов про себе, і серйозно,
я і мила, і стервозна,
скільки років, що сказать,
два рази по тридцять п'ять.

І душа моя красива,
непомітна, як та слива,
гроші - то не все в житті,
пише вірші. як і ти.

4,12,2020