Цукерки смакота. Загадка

Левиа
Куштувала їх з дитинства-
Ці цукерки смакота.
Вони зуби як затиснуть
І тоді-то сміхота.
Нещодавно ж я дізналась,
Що і квіти є такі.
Ви вже мабуть здогадались,
То назвіть мерщій ви їх.