Вiн цiлющий. Загадка

Левиа
Він цілющий і красивий,
Хоч росте біля доріг,
Надає волоссю сили
І лікує недуг ніг.
Листя має він велике,
Безліч також рип'яшків
Кинь один-він враз прилипне
До спідниці чи штанів.
Хто такий той лікар-красень,
Здогадайтесь ви самі.
Та прошу уклінно вас я,
Напишіть ім'я мені.