Гурт корiв. Загадка

Левиа
Зветься так і гурт корів,
Також назва це її.
Дуже нам вона корисна
В ній купають діток звісно.
Як пройдеш повз неї ти,
То обліпить всі штани.
Як ця зветься дивина?
Здогадались?!...