Кiнь тiкаэ. Загадка

Левиа
Назву він народну має,
Від якої кінь тікає.
На відміну від коня,
Бджоли в'ються серед дня.
В лузі він і при дорозі
І блакитний брилик носить.
Він на смак неначе кава.
Дивина , вам, ця цікава?