Пiсня про кохання

Клавдия Дмитрив
Як не заспівати пісню про кохання,
Про такі чудові ніжні почуття?
Як же не зробити в любові зізнання,
Їх оберігати все своє життя?

Пісня про кохання линутиме всюди,
Солов’ї підхоплять в вишневім саду,
А кохання вічно, вічно жити буде,
І своє кохання в щасті я знайду.

Пісня дуже ніжна, що душі торкає,
Пісня невщируща буде всі віки,
Той її почує, серцем хто кохає,
Пронесу цю пісню крізь усі роки.

Лине пісня птахом аж у піднебессі,
А струна кохання дзвінко так бринить,
Долі дві зустрілись на щасливім плесі.
Навіть колискова щастя не приспить.

Буду я співати про кохання пісню,
Почуття леліять буду залюбки,
Кохати ніколи не бува запізно,
До кохання завжди всі ведуть стежки.

23.04.2020 р.