Мой родны кут

Наталия Колесникова 2
Мой родны кут,
Як ты мне мілы...
Спяваў Мулявін
Нам заўжды.
Але народу шмат
Пабіта,
Не чуе  ён,
Той стогн зямлі.
Не бачыць наш
Песняр народны,
Загад і зверства
Што ідзе.
За праўду матку іх
Катуюць,
Народ, што маршамі
iдзе.
Автор Н. КОЛЕСНИКОВА