Pet shop boys - Shopping - 2020

Дмитрий Погребняк 555
Моя інтерпретація.

Вашу історію ми продаємо і купуємо
на цьому заробляємо і це не тайна
і читачеві гарний настрій подаруємо
адже іронію схвалюємо одностайно...
Тоді як завжди спрацює гумору закон
ніж слізно плакати краще посміхатися
ми смішну розповідь поставимо на кон
адже у здібностях не треба сумніватися...
Хто розсмішити вміє той миром править
під соусом shopping дасть інформацію
і жартом покупця ще більше зацікавить
адже гуморист з настроєм...має рацію...