Pet shop boys - I want to wake up - 2020-2

Дмитрий Погребняк 555
Моя інтерпретація.

Я чув що ви сказали і це правда
хтось до нестями в вас закоханий
орієнтир змінити для мене не зрада
і зміною в житті я не схвильований...
І варто вірити іноді ще своїм ушам
і почуття відчувши серцю довіряти
відважитися і поговорити по душам
щоб краще один одного нам взнати...
Ми ризикуємо коли любові прагнемо
вона народжується не для страждань
і ми відчуємо її коли у очі глянемо
якщо вогонь палає тоді нема питань...