Матусю... Матiнко... Рiдненька!..

Александр Ив Бондарь
Матусю матінко Рідненька!
Як мало згадую тебе
Не хоче луснути серденько
Суєтність тягне чи веде
Та як згадаю – аж гуде…

Мабуть не тим я був синочком
Що міг би більшого зробить
Не можу я склепати бочку
Як того прізвище велить
Але згадавши – аж гудить…

Неначе й вчився непогано
Та неук виріс ще й який
Поїздив, походив ногами
Пройшовся світом. Боже мій
Чому згадати рідну маму
Так боляче? Невже в безтямі
Я щось таке… завдав і їй?
Невже я щось завдав і їй?

Матусю мамочком Рідненька
Пробач що каюсь пізно я
Нема рідніш нікого ненько
Ніж Ти, Ісус і та сім’я
Якої ще не маю я…

/Опубликовано: 2018-12-16 05:30:20/