Не дайте

Клавдия Дмитрив
Не дайте плакати ви жінці,
До сліз її не доводіть.
Бо біль і сльози на сторінці,
А й поцілуйте, обійміть.

Не дайте плакати-ридати,
Даруйте щастя кожну мить,
Слова приємні лиш казати,
В коханні з нею треба жить.

Не дайте бути у зневірі,
Бо щастя шле з Небес Господь,
Їй Ангел грає все на лірі,
І щастю жінки не зашкодь.

Не дайте бути в горі-смутку,
На це не маєте ви прав,
А й подаруйте незабудку,
Допоки хтось не вдарував.

Не дайте думать про погане,
Зробіть для жінки добре все.
Ви ж не створіння безталанне,
Що тільки сльози й біль несе.

Не дайте думати ночами:
За що й чому в житті не так?
Живе хай світлими думками.
Зробіть для цього певний знак.

Не дайте плакати ви жінці,
В коханні защораз топіть.
А сльози щастя хай – по вінця!
Кохайте жінку й бережіть!

18.04.2020 р.