Ответ примете

Виталий Кирпатовский
Та перетинай мені шляхи, кісюню. як тобі вже треба.
Мої роки так не жахаються тварин. 
Бульдозером я прокладав дороги де була потреба.
А ями використовував у творчості в розгін.