I can t remember how I ever lived without you

Киса Мурыса
I can't remember how I ever lived without you
It seems unreal and impossible for me
Your love is holding me above the whole world
Like two wite and beautiful wings
It's like the wind invisible to others
Like magic that is lusting through the World
At any distance, there's no distance at all
It is within my heart with me forever
It is the air that I'm breathing in
I don't know how to live without it
You magically inclosed me there within

Я не могу вспомнить, как я жила без тебя
Мне это кажется нереальным и невозможным
Твоя любовь держит меня над всем Миром
Как два белых и красивых крыла
Она как ветер, невидимый для других
Как магия, которая простирается на весь Мир
На любом расстоянии нет расстояния вообще
Она в моем сердце со мной навсегда
Она воздух, которым я вдышу
Я не знаю как жить без нее
Ты волшебным образом заключил меня внутри
Своей любви