Буваэ солодка. Загадка

Левиа
Буває солодка,буває кисленька.
Буває велика, буває маленька.
Буває жовтенька, буває синенька.
Ми варимо з неї смачненьке варення.
І що ж то за диво мені підкажіть,
І як називається всім розкажіть!
(авилс)