Розлiгся. Загадка

Левиа
Він розлігся наче пан,
Має сонячний жупан.
Хвіст зелений довгий має,
Та йому він не мішає.
В нього дуже круглі боки
І надуті ніби щоки.
А який же він смачний!
Відгадайте хто такий.
(зубраг)