Про кохання

Александр Шевченко 62
Про кохання:

Кохання - то хвороба, знайте,
Воно з небес до нас приходить,
І з розуму раптово зводить,
Та ліків, навіть не шукайте...

Бо швидко вам не злікуватись,
Чекають вас безсонні ночі,
До ранку не зімкнуть вам очі,
І сходу сонця дочекатись...

Для вас найкраще лікування -
Забути про душевні муки,
І подолавши біль розлуки -
Знайти собі нове кохання...

24-11-20.

#ШевченкоАлександр1962