Тиша ранку

Николай Бакуринский
Тиша ранку світ сховала
Перед сонячним струмком.
Що ти там недосказала
Напівтаємничим сном?

Мимоволі стане ясно,
Що заховані скарби
На очах рясніють рясно
На поталу для юрби.

Чим займатися щоденно,
Що здобути, досягти,
Щоб побачити таэмно
Оті ж самі сни що й ти?

   <23жовтня 2020>