Нiч у листопадi - 2020 - 2

Дмитрий Погребняк 555
Нічне небо незвичайне в ультрамарині
коли в неоновій заграві підсвічують зірки
пливуть як кораблі хмари темно-сині
і світить місяць заховавшись за гілки...
Але його світло тьма раптово поглинає
і опиняється закутаний щільно пеленою
і іноді буває що він на хвилину виринає
з'являється увесь покритий сивиною...
Хватає вже за ніс легкий морозець
калюжі опинилися під льодом тонкокорим
і тріскається цей не застиглий холодець
нам нагадає що зима наступе дуже скоро...