Сонет про гротеск буття. Бурлеск

Серез
Містичний пиз*ець усюди,
Якесь трансцендентне лайно,
Світ з'їхав із глузду давно.
І що воно далі буде?

Навколо ґротескні люди,
Мов грають би ролі в кіно:
Той - Берія, той - Махно,
Ті - Будди, а ті - Іуди.

Немов дивлюсь серіала,
Що в нього розкрали бюджет,
А сценариста сюжет
Вигадувати заїбало.

Це не світ, а сама найобка.
Урі, Урі, де в нього кнопка?!