Атмосфера душi осiнь

Анастасия Тенжала
Атмосфера моєї душі- осінь,
В ній сезонно ідуть дощі - сльози.
Та гарячого серця жар просить
У палітру яскравих барв. "Досить!"
У мелодію сивих днів - просинь,
І веселих, живих надій подих.