Pet shop boys - Heart - 2020

Дмитрий Погребняк 555
Моя інтерпретація.

Коли тебе я бачу завжди щось трапляється
між нами існує дивна ланцюгова реакція
любов чарівна до серця нашого торкається
і наші почуття я відчуваю точно не імітація...
Якщо я б тебе не любив то шукав би іншу
але коли тебе я бачу все повторюється знову
в думках спускаюся з небес на землю грішну
щоразу запрошую тебе на приватну я розмову...
В наших серцях тоді відбувається щось дивне
і мир до погляду жадного в очах стискається
я знаю що любов до тебе ніколи не стихне
тому що в нашій душі ще вона залишається...