Pet shop boys - Love ets -2020

Дмитрий Погребняк 555
Моя інтерпретація.

Будь-якому хлопцю складно вступати у життя
і ще дуже погано коли сонце удачі не світить
і як сніг на голову зваляться не взаємні почуття
і ніжну і справжню любов дівчина не помітить...
Не всім дано голівудською зіркою народитися
але що може бути в житті головніше ніж любов
хоча і самий нетерплячий чекати може утомитися
адже він відвернеться від неї коли почує плоті зов...
А дівчина залюбки бажає лише достатку і розкоші
красивий і величезний будинок на Беверлі-Хіллз
їй мабуть хочеться ходити в нічні клуби щоночі
і не хватає для повного щастя морських хвиль...