Pet shop boys - Burn -2020

Дмитрий Погребняк 555
Моя інтерпретація.

Всі зірки виблискують високо над морем
тоді і довга ніч не помітна в ритмі танцю
наше життя проходе між місяцем і сонцем
ми дискотеку завжди закінчуємо в ранці...
Висить повний місяць високо над морем
і таке враження що він за нас хвилюється
і світить дуже яскраво між лісом і полем
і танцювати до упаду моє бажання збудеться...
З'явилися чорні хмари високо над морем
але на теплі краплі ми увагу не звернемо
хоч вибір невеликий між посухою і дощем
ми на танцполі природні примхи стерпимо...