***

Лариса Опанасенко
Осінні рози запізнілі
Напоєні дощем холодним
Блідо рожеві , майже білі
Із шлейфом вітру старомодним

Закриті деякі бутони
Що вже ніколи не розквітнуть
Семи вітрам б’ючи поклони
Вони не вимолять суцвіття

Осінні запізнілі рози
З терпким приємним ароматом
Забуті у саду.  Морози
Накриють покривалом раптом

В кружлянні білої палітри
Майже миттєвість , що оживить
Від трансу осені  і вітру
Життям напевно ощасливить