Пока iснують жiнки грiх непереможний - 2020

Дмитрий Погребняк 555
Поки існують жінки гріх непереможний
і від її спокуси ніхто не може встояти
перед красою безсилий мужчина кожний
і він буде свою долю піддатися вмовляти...
Поки існують жінки гріх невичерпний
і ми мужчини в глазах жіночих тонемо
і відчуваємо тоді у серці біль нестерпний
бо бути разом з нею усе життя хочемо...
Поки існують жінки гріх безмежний
любов в віках існує без початку і кінця
адже від жінки мужчина завжди залежний
і гріх доведе його до обручального кільця...