In memory of A. Jigarkhanyan

Алсашина
Goodbye, Armen. Goodbye forever.
The world’s in sorrow. It really is.
We’ll not forget you. Never ever.
We're gonna miss you. Rest in peace.

*ПАМЯТИ А. ДЖИГАРХАНЯНА

Прощай, Армен. Прощай навеки.
Поклон таланту и всему,
Что чтим мы в этом человеке.
Скорбим. Мир праху твоему.