Pet shop boys - Only the wind - 2020

Дмитрий Погребняк 555
Моя інтерпретація.

Вітер наводить безлад навколо
падає листя від маленького подуву
усе від холоду на вулиці замовкло
і тільки шепочуть дерева від подиву...
Вітер зриває кришки з сміттєвих баків
і цим дуже ранковий спокій порушує
складається наше життя із дивних знаків
і вірити в майбутнє нас доля змушує...
Вітер дуже часто буває посилюється
а потім вже на мить раптово затихає
і тільки з дерев жовті листя сиплються
і нас погода на гарний настрій надихає...