Завжди правий той хто завдаj удар першим-2020

Дмитрий Погребняк 555
Дописано до слів Єріх Марії Ремарк.

Завжди правий той хто завдає удар першим
вважається відразу начебто наполовину виграє
тому що для воїна програш стає нестерпним
і він розуміє що на другу сходинку відразу стає...
Завжди правий той хто завдає удар першим
але ніколи не будь останнім і бий у відповідь
тоді холодний розрахунок на мить стане приємним
і своєю сміливістю тут же зруйнуєш безвихідь...
Завжди правий той хто завдає удар першим
але ти викручуйся  і не дай у себе влучить
уникнути нападу іноді є способом найлегшим
краще перегрупіруйся і не треба себе мучить...