284 - The Drop, that wrestles in the Sea

Эмили Дикинсон -Алекс Грибанов
Не помнит капля, где она,
Какой волне подчинена,
Она часть Моря –

В Тебе не различить меня,
Но раз я – Ты, огромна я
В Твоем просторе –

Улыбку прячет Божество –
Есть Амфитрита у него –
Но капле ль горе?


The Drop, that wrestles in the Sea -
Forgets her own locality
As I, in Thee -

She knows herself an Offering small -
Yet small, she sighs, if all, is all,
How larger - be?

The Ocean, smiles at her conceit -
But she, forgetting Amphitrite -
Pleads "Me"?