Ну, як там, куме?

Таня Черненко
Ну, як там, куме, на дебатах?
Чи все пройшло, як мало буть?
Чи кожен з наших депутатів
На виборах зумів "гребнуть"?

А як із хабарем? Все норма?
Всі люди "голос" віддають?!
Повір, це - міні-нагорода...
"На гроші" - і глухі клюють!

Сліпим копійка - не поміха,
(За кожен голос - по "п'ятсот"),
Для алкоголиків - це втіха,
Для бідняків - жменя щедрот;

Багатодітним - допомога,
(Що обіцяла Влада дать),
Для старців - подарунок Бога,
А для других - це благодать!

Ви, куме, не спішіть здаватись,
Ми переможемо!... Так знай!
Даремно, куме, хвилюватись,
Всі "голоси" - наш урожай!

Нехай "пожертвой" будуть гривні,
Наступить потім "євро"-час!
Коли ми, куме, немов півні,
При ВЛАДІ будем мати "глас"!

Надійтесь, куме, на хороше:
(Так наша Партія гласить!)
Просунуть всіх, хто має гроші,
У Раді будемо сидіть!
(Та долю підданих вершить!)