Pet shop boys - Rent - 2020

Дмитрий Погребняк 555
Моя інтерпретація.

Я твоя лялька і ти мене одягаєш
тобі подобається купувати речі
навіщо любові від бога ти благаєш
ти вже оселився у моємо серці...
Ми дивимося один на одного з розумінням
в душі однакову істину бачимо
ти тягнеш свої руки з нетерпінням
не бійся ми вже почуття не втратимо...
Я вірю що ніколи не втрачаються надії
і ми тоді обидва в вічності потонемо
я сподіваюсь ти не зруйнуєш мої мрії
адже ми одного і того ж...хочемо...