Nazareth-2020

Дмитрий Погребняк 555
Для читачів є у мене маленький секрет
з дитинства цю групу дуже полюбляю
це віскі для ушей шотландський Nazareth
під настрій я завжди його включаю...
Сумні не завжди всі балади о любові
але в них ноти душевних хвилювань
і Love Hurts знайома вже до болі
і до цієї пісні у мене багато запитань...
Але під неї чомусь хочеться співати
від сірого життя відвести треба дух
від щастя не прийдеться страждати
її не можно не співати гучно в слух...