Куколь... Чаклунка

Кариатиды Сны
Чаклунка
Кукiль
http://stihi.ru/2020/11/12/4374
-----------------------------

"Коли нечистий дух виходить із людини, він блукає пустелями, шукаючи спочинку, та не знаходить його. І тоді каже: "Я повернуся до своєї домівки, що полишив”.

                Євангеліє від Луки 11:24-26
Не знаю, чи маю достатньо сили
воювати з монстрами, вовкулаками, батьком.
Я тебе породив - я тебе вб'ю.
I love you. І love you.
I love you. I love you.
В голові - хаос змішав стихії,
магма проникла в кореневі зони  вулкану...
Я ж такою як він не стану?
Стану. Стану.
Стану. Стану.

"Отже, він повертається і знаходить місце своє порожнім, виметеним і прибраним. Тоді він іде й приводить сімох інших духів, іще гірших за себе."

Каміння летить, втрачається рівновага.
- Всі мої чоловіки, геть звідси!
бо не люблять чужинців біси.
"Вони всі заходять і живуть там".
Тарарам. Тарарам.
Тарарам. Тарарам.
Краплини освяченої води
на ворота, хвіртку, його сліди,
на вікно, на двері та на поріг,
на нечистих всіх.
Він, коли засинає, то часто зове на поміч.
Вони вдень висять на гілляках старої  груші,
А вночі - його душать.
Душать.
Душать. Душать.

"Тож тій людині стає ще гірше, ніж було спершу»*

Я так поряд із ними давно живу.
Сам лукавий сіє кукіль-траву...
Обминає хату дрібне пташа.
Ша!


**************************************************


"Когда нечистый дух выходит из человека, он бродит пустынями, ища покоя, и не находит его. И тогда говорит:" Я вернусь в свой дом, что оставил ".

                Евангелие от Луки 11:24-26


Не знаю, имею ль достаточно силы
Воевать с б`атьком*, вурдалаками, упырями?
Я тебя породил - я и убью.
I love you. I love you.
I love you. I love you.
В голове - хаос смешал стихии,
магма проникла в корневые зоны вулкана ...
Я ж такою, как он,  не стану?
Стану. Стану.
Стану. Стану.

"Итак, он возвращается и находит свое место пустым, выметенным и убранным. Тогда он идет  и приводит семь других духов, еще худших, чем он.". (Е.от Л.)


Каменья  летят, теряется равновесье.
- Все мои, вон отсюда, мужчины!
Чужаков не взлюбили бесы.
"Зашли и  живут все  там отныне»
Там.  Тарарам. Там.
Тарарам. Тарарам.
Капли святой  - освящённой-  воды
на ворота, калитку, его следы,
на окно, на двери и на порог,
на нечистых... Ох!.
Он - когда засыпает, то часто зовет на помощь.
Они - днем висят на ветках у старой груши,
А в ноч`и - его душат.
Душат.
Душат. Душат.

"Поэтому тому человеку становится еще хуже, чем было сначала... " (Е. от Л.)

А я  рядом с ними давно живу.
Сам лукавый сеет куколь**-траву ...
Облетают  птахи  дом... не дыша.
Ша!

****************

*): Головними героями, зазвичай, є батько-господар, мати-господиня, їхні діти, худоба та поля.

**): Куколь обыкновенный – однолетнее сорное растение семейства Звездочные. Засоряет поля с посевами зерновых культур. Куколь - ядовитое растение, поэтому в лечебных целях применять его не рекомендуется.
http://lektrava.ru/encyclopedia/kukol-obyknovennyy/
-----------------------------