Листопад-2020

Дмитрий Погребняк 555
У листопаді на деревах як на складі
за кольором листя на гілках висять
сонце панує на цим осіннім маскараді
а краплі води діамантами блищать...
Врем'я минає і пожовкла вся трава
вона вже минулою жарою підсмажена
наше життя ще не перегорнута глава
навіть майбутнє долею ще не ображено...
Хоч до зими залишилося недовго йти
і в місяці наступному грудень зустрічає
але сьогоднішній погоди краще не знайти
коли дуже тихенько з дерев листя опадає...